Fatih İlkokulu
YEŞİLDERE FATİH MAH. İBRAHİM KARDAK CAD. YEŞILDERE FATIH ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 6 ELMADAĞ / ANKARA

VİZYON

Bütün öğrencileri yetenek ve kabiliyetleri yüksek , maddi ve manevi bakımdan üstün meziyetli, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, yeniliklere açık her zaman gelişen ve yenileşen, yeni bilgiler üretebilen, etkileyici projeler hazırlayan, üstün vasıflı insan olarak yetiştirerek, her zaman, her alanda orta öğretime hazırlayan kurum olmak.

MİSYON

Okulumuz; Türk Milli Eğitiminin Amaçları ve İlkeleri doğrultusunda temel eğitim vererek öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan önemli bir ilköğretim kurumudur. Okulumuzun misyonu; çağdaş eğitim vererek, kendine güvenen, laik düşünen bireyler olarak orta öğretim kurumlarına hazırlamak. Bizler, temel eğitim vererek ülkemizin gelişmesinde ve kalkınmasında sağlam temeller atmak için varız. Temel eğitim verirken sürekli yeni bilgilere ulaşmaya çalışır, çevre ile iletişim kurarak toplumun kalkınmasına sürekli katkıda bulunuruz.

BAŞARILAR

Okulumuz 2011 yılında Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca kabul edilen”Etrafımız Su ile çevrili fakat içecek bir damla su yok”isimli Comenius Projesi yürütmektedir.Projenin koordinatörlüğünü okulumuz yapmakta ve 13 Avrupa Birliği Ülkesi ortağımız bulunmaktadır.
Öğretim Şekli :Normal öğretim

Normal öğretim

Pansiyon Bilgisi

Ankara merkeze yaklaşık 40 km, Elmadağ ilçe merkezine 9 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Elmadağ’a yaklaşık 8 km uzaklıkta Yeşildere Fatih Mahallesinde bulunmaktadır.Bulunduğumuz yerleşim yeri daha önce Belde konumundaydı.